O čem to celé je?
Rozhodl jsem se s Vámi podělit o zážitek z chutí správně načepovaného piva. Svůj projekt jsem dlouho testoval nejdříve se svými nejbližšími kamarády, po té se svými kolegy z práce a nakonec i se zákazníky. Neustále mě překvapovalo, jaký prožitek mohou u každého z nás vzbudit chutě správně načepovaných piv.
Protože jsem spolu s nimi zažil neuvěřitelné zážitky, rozhodl jsem se poskytnout svou zkušenost všem, kteří:
- chtějí ochutnat jeden druh piva v rozdílných chutích
- se chtějí seznámit s Čochtanem a ochutnat Hladinku, Mlíko, Šnyt nebo vícebarevné pivo
- se zajímají o historii a výrobu piva
- měli zatím smůlu a neochutnali výborně načepované pivo
- chtějí obdarovat své blízké netradičním a nezapomenutelným zážitkem
- jsou prostě zvědaví, co se může u obyčejného piva dít
- jste spíše vinaři a pivo Vám nechutná? Pak pro Vás bude správně načepované pivo příjemným překvapením!
Daniel Frémund
Dá se říci, že Pilsner Urquell je můj „mother milk“. Celý život jsem měl rád pivo.
Ještě před čtyřmi lety jsem si myslel, že už mě s pivem nemůže nic překvapit. Hlavní zlom ale nastal, když jsem se potkal s Master Bartendry Plzeňského Prazdroje a přičichl jsem k tajům správného čepování piva, a tím i specifické chuti piva. Víte, jaký to byl pro mě šok, když jsem zjistil, že celý život jsem pil pivo, které mi nyní vlastně nechutná????
Pojďte se mnou prožít nevšední zážitek, na který budete určitě velmi rádi vzpomínat. Více o mně …